Bericht versturen

De Mijnwerker Machine van de Goldshelllt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt Mijnbouw BTC

1
MOQ
15% off
Prijs
De Mijnwerker Machine van de Goldshelllt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt Mijnbouw BTC
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Algoritme: Scrypt
Machtsconsumptie: 3200W
Hashrate: 3.35Gh
Muntstuk: LTC-DOGEmuntstuk
Hoog licht:

Goldshell lt6 3.35Gh

,

De Mijnwerker Machine van de Scryptmijnbouw BTC

,

Dogecoinbtc Mijnwerker Machine

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Goldshell
Certificering: ce
Modelnummer: Goldshell lt6 3.35Gh
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: USDT, T/T, Bankoverdracht
Levering vermogen: 100 PIECES/DAY
Productomschrijving

De Mijnwerker Machine van LTC van de Goldshelllt6 3.35Gh dogecoin litcoin scrypt mijnbouw

 

Specificatie
 
Productnaam
Goldshell lt6 3.35G
Algoritme
Scrypt
Hashrate
3.35G
Machtsconsumptie
3200W

 

Fabrikant Goldshell
Model LT6
Ook gekend als Goldshelllt6 Litecoin/Dogecoin Mijnwerker
Versie Januari 2022
Grootte 264 x 200 x 290mm
Gewicht 12500g
Geluidsniveau 80db
Ventilator 4
Macht 3200W
Interface Ethernet
Temperatuur 5 - 35 °C
Vochtigheid 5 - 95%

Goldshell LT6 of de Mijnwerker van Goldshell LT6 Litecoin/Dogecoin zijn hier met ons. De mijnwerker is een ander meesterwerk van de Goldshell-Fabrikant. Het komt met maximum hashrate van 3.35Gh/s en machtsconsumptie van 3200W. De Mijnwerker van LT6 Goldshell is één van de krachtigste Scrypt-algoritmemijnwerkers. Slated voor versie in Januari 2022, is de mijnwerker verbindend om sommige goede tijding te brengen. Leer meer in ons uitvoerig OVERZICHT van GOLDSHELL LT6.

Ongeveer Goldshell LT6

Wanneer u eerst de mijnwerker bekijkt, merkt u sommige fysieke veranderingen op. Eerst, is de mijnwerker uitgebreider dan u van de Goldshell-Fabrikant zou denken. Het komt met een grootte van 264*200*290mm en weegt 12,500g.

U kunt verscheidene muntstukken met de mijnwerker, met Dogecoin en Litecoin ontginnen zijnd de hoogste muntstukken. Met LT6, kunnen de mijnwerkers meer dan 14 muntstukken met de eenheid ontginnen. Andere muntstukken omvatten Auroracoin, DigiByte, en meer onder het Scrypt-algoritme.

Verscheidene mijnbouwpools kunnen u de mijnbouwmacht geven u uw mijnbouwmogelijkheden moet verhogen. Deze omvatten AntPool, Easy2Mine, Litecoinpool, NiceHash, en Poolin. Wij adviseren hoogst aansluitend bij om het even wie van deze pools.

Op dit moment, is de mijnwerker niet beschikbaar nog in opslag. De versiedatum betekent het de eerste mijnwerker is die wij voor 2022 hebben gehad. Met Dogecoin die een voordelig muntstuk is, houdt het steek om voor het te gaan. Nochtans, zou het best om zich zijn te haasten aangezien de fabrikant slechts een paar eenheden zal vrijgeven.

Efficiency van de Mijnwerker van LT6 Goldshell

Zijnd een krachtige mijnwerker, is er een handvol Scrypt-algoritmemijnwerkers met meer machtsconsumptie. Bijvoorbeeld, heeft Goldshell LT6 een maximummachtsconsumptie van 3200W. En dit betekent hebbend wat het aan mijn meer dan tien hoogst voordelige muntstukken neemt.

0.955j/Mh is de efficiency die met deze mijnwerker komt. Hoewel sommigen als het zouden kunnen klein beschouwen, effectief ontgint het. Dank aan de hoge macht, de eenheid komt met vier ventilators met het koelen te helpen.

Hashrate van Goldshell LT6

De mijnwerker komt met een hashrate van 3.35Gh/s. Opnieuw, schijnt de mijnwerker om te hebben al macht en niet zo veel als hashrate. Er zijn andere mijnwerkers met een hoge hashrate dan de Mijnwerker van Goldshell LT6.

Met een lage hashrate, kan de mijnwerker een paar muntstukken bij slechts ontginnen gaat. Zo zal de mijnwerker moeten langer ontginnen, en het elektriciteitstarief zal stijgen. Zo is uw enig voordeel dat de ontginbare muntstukken hoogst voordelig zijn.

 

De Mijnwerker Machine van de Goldshelllt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt Mijnbouw BTC 0

De Mijnwerker Machine van de Goldshelllt6 3.35Gh Dogecoin Litecoin Scrypt Mijnbouw BTC 1

 

 

Hoe ongeveer de Garantie?


A.180 dagengarantie voor nieuwe machine. Als het binnen de garantieperiode is, zal de originele fabriek van de mijnwerkers van het de oorzaak zijn. Als het uit garantie is, zullen wij de betaalde onderhoudsdienst verlenen

 

B.For gebruikte mijnwerkers, zullen wij testende video met Sn-code verzenden alvorens de verzending om elke mijnwerker ervoor te zorgen in een goede staat is. En wij zullen de betaalde onderhoudsdienst na dat verlenen.

Verlaat een Bericht
Als u geinteresseerd in onze producten bent en meer details wilt kennen, te verlaten gelieve een bericht hier, zullen wij u antwoorden zodra wij kunnen.
+
Leg voor