De Mijnwerker van Asic CKB Cpu van de Goldshellck6 19.3th Eaglesong CKB Nervos Mijnbouw

1
MOQ
15% off
Prijs
De Mijnwerker van Asic CKB Cpu van de Goldshellck6 19.3th Eaglesong CKB Nervos Mijnbouw
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Algoritme: Eaglessong
Machtsconsumptie: 3300W±5%
Hashrate: 19.3th
Stijl: CKB-mijnwerker
Hoog licht:

Asicckb Cpu Mijnwerker

,

Goldshell CK6 19.3th

,

Eaglesongckb Cpu Mijnwerker

Basis informatie
Plaats van herkomst: Chengdu, China
Merknaam: Goldshell
Certificering: ce
Modelnummer: Goldshell CK6 19.3th
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: USDT, T/T, Bankoverdracht
Levering vermogen: 100 PIECES/DAY
Productomschrijving

De Mijnwerker van Asic CKB Cpu van de Goldshellck6 19.3th Eaglesong CKB Nervos Mijnbouw

 

Specificatie

 

Productnaam
Goldshell CK6 19.3t
Algoritme
Ealgesong
Hashrate
19.3t
Machtsconsumptie
3300W±5%

 

Fabrikant Goldshell
Model CK6
Ook gekend als De Mijnwerker van CKB Nervos
Versie December 2021
Grootte 264 x 200 x 290mm
Gewicht 8500g
Geluidsniveau 80db
Ventilator 4
Macht 3300W
Interface Ethernet
Temperatuur 5 - 35 °C
Vochtigheid 5 - 95%

 

De Goldshellck6 Mijnwerker is hier en gebruikt het Eaglesong-algoritme. De mijnwerker komt met maximum hashrate van 19.3Th/s. Bovendien is er maximummachtsconsumptie die van 3300W, het maken één van de meest machtige mijnwerkers. Vrijgegeven in December 2021, besliste Goldshell het Nieuwjaar met de Mijnwerker van CKB te sluiten en te openen Nervos. Gelieve te komen de rentabiliteit en stats op ons exclusief OVERZICHT van GOLDSHELL te weten CK6.

Ongeveer Goldshell CK6

Wanneer u eerst uw ogen op het legt, kijkt de mijnwerker hetzelfde als andere Goldshell mineThere'sre nieuw niets wanneer het over de fysieke aspecten van het komt. Goed, behalve het wegen 850It'sIt's minder dan de meeste Nervos-mijnwerkers.

En dit maakt tot het een perfecte mijnwerker voor huis-ontgint en mijnbouw op grote schaal. Nervos is het enige ontginbare muntstuk. Geen de mijnbouwpool van Sadthere'sre die dit muntstuk steunt. En dit laat al mijnbouwmacht aan de mijnwerker over.

Ook genoemd geworden Mijnwerker van CKB Nervos, is de Mijnwerker van Goldshell CK6 hier met ons. De mijnwerker blijkt een kracht te zijn om te berekenen met. Met een machtsconsumptie, denk om meer met de elektriciteitsuitgave te betalen.

Verscheidene opslag heeft deze beschikbare mijnwerker. Deze opslag is achtenswaardig en verstrekt snel het verschepen. Nochtans, moet u de volledige mogelijkheden van de Mijnwerker van Goldshell kennen CK6. that'sat waar wij in spel komen.

Efficiency van de Mijnwerker van CK6 Goldshell

Met een hoge machtsconsumptie, komt 3300W met een efficiency van 0.171j/Gh. En dit geeft gebruikers aan mijn Nervos dankzij voor een kortere periode hoge macht consumptiIt'sIt één van de hoogste machtsconsumpties ooit in een Goldshell-Mijnwerker.

Hashrate Goldshell CK6

De mijnwerker van Goldshell CK6 komt met maximum hashrate van 19,3 Th/s. En dit geeft mijnwerkers de macht nodig om blokraadsels sneller op te lossen. Opnieuw, is dit het meest hashrate u zal vinden in een Goldshell-Mijnwerker.

Hoge hashrate laat mijnwerkers toe om blokraadsels sneller op te lossen en coiIt'sIt het uiteindelijke doel voor om het even welke mijnwerker te verdienen. Hoge hashrate bewerkstelligt minThere'sre ook weinig kans dankzij van een derdeaanval veilig gestegen hashrate.

 

De Mijnwerker van Asic CKB Cpu van de Goldshellck6 19.3th Eaglesong CKB Nervos Mijnbouw 0

De Mijnwerker van Asic CKB Cpu van de Goldshellck6 19.3th Eaglesong CKB Nervos Mijnbouw 1

 

Hoe ongeveer de Garantie?


A.180 dagengarantie voor nieuwe machine. Als het binnen de garantieperiode is, zal de originele fabriek van de mijnwerkers van het de oorzaak zijn. Als het uit garantie is, zullen wij de betaalde onderhoudsdienst verlenen

 

B.For gebruikte mijnwerkers, zullen wij testende video met Sn-code verzenden alvorens de verzending om elke mijnwerker ervoor te zorgen in een goede staat is. En wij zullen de betaalde onderhoudsdienst na dat verlenen.

 

Verlaat een Bericht
Als u geinteresseerd in onze producten bent en meer details wilt kennen, te verlaten gelieve een bericht hier, zullen wij u antwoorden zodra wij kunnen.
+