ANTMINER K7 VERRASSING OPNIEUW

December 1, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over ANTMINER K7 VERRASSING OPNIEUW

De leider in de productie van mijnwerkers over de hele wereld - Bitmain bewijst opnieuw zijn intentie om deze status langer dan een jaar te behouden.Een nieuwe lat leggen, dankzij hun innovatieve technologieën die ze toepassen op hun apparaten.Door meer dan een jaar op de markt aanwezig te zijn en geleidelijk hun ontwikkelingen te verbeteren, krijgen ze steeds meer vertrouwen van zowel ervaren mijnwerkers als nieuwkomers die vrij recentelijk geïnteresseerd zijn in dit bedrijf.Omdat ze een geavanceerd bedrijf zijn, brengen ze elk jaar meer en meer productieve apparaten uit, die niet alleen verschillen in hun prestaties, maar ook in het vermogen om verschillende cryptocoins te minen.Met de gloednieuwe Antminer K7 kun je dus op een nieuwe manier van mijnbouw genieten, en nu zullen we uitzoeken hoe.

BITMAIN ANTMINER K7

 

Als we naar de mijnwerker kijken, lijkt het erop dat er geen veranderingen hebben plaatsgevonden in het ontwerp, maar de gevestigde technologie en het uiterlijk maken het mogelijk om het apparaat zoveel mogelijk te beschermen tegen externe factoren, waardoor niet alleen een compacte, maar ook een veilige omgeving ontstaat .

CKB of Nervos is de enige munt die efficiënt kan worden gewonnen met dit apparaat.Bovendien beweert de fabrikant dat de mijnwerker een verfijning is van de volgende generatie.Bitmain noemt het echter de krachtigste CKB Nervos-mijnwerker.

En ja, de mijnwerker is extreem krachtig gezien de specificaties.Dit zou de krachtigste mijnwerker moeten zijn in termen van het minen van altcoins.

Het heeft een hoge efficiëntie van 0.049j/Gh dankzij het krachtige stroomverbruik.3080W is geen grap, en gezien het beperkte aantal beschikbare exemplaren van deze mijnwerker, zullen gebruikers eerder blokpuzzels sneller oplossen.En de hashrate van het apparaat is 63,5 Th/s.

En dit is de essentie van het hebben van een krachtige mijnwerker.De kansen om blockchain-puzzels te krijgen en op te lossen, groeien elke dag.Daarom moeten mijnwerkers ook de verwachte elektriciteitsniveaus of kosten controleren bij het gebruik van dit apparaat.

De mijnwerker wordt geleverd met twee ventilatoren die niet alleen helpen om de temperatuur te verlagen, maar ook om het optimale niveau te behouden - 5 - 45 ° C.Het heeft ook een maximaal geluidsniveau van 75 dB.Dit is een erg luide mijnwerker, aangezien je maar één munt aan het minen bent.Ten slotte moet u nadenken over waar u de mijnwerker installeert.De maximale luchtvochtigheid van de omgeving is echter 95%, wat een bonus toevoegt aan de plaatsing van het apparaat.

SPECIFICATIES ANTMINER K7

Voor een meer visueel voorbeeld moet het nieuwste model worden vergeleken met het vorige om al het werk te laten zien dat Bitmain heeft gedaan:

Model Antminer K7 Antminer K5
Algoritme Adelaars lied Adelaars lied
Cryptovaluta Zenuwen (CKB) Zenuwen (CKB)
Vermogen (hashrate) 63,5e/s 1.13e/s
Energieverbruik 3080 1580
energie-efficiëntie 0.049j/Gh 34,5 JTh
Werktemperatuur 5 - 45°C 5 - 45°C
Geluidsniveau 75 decibel 72 decibel
Koelers 2 vier
Inkomen (per maand) ≈ 39 duizend roebel Werkt in min

Je kunt zien wat een enorm werk is verzet met de huidige generatie ASIC's.Het apparaat is echt een extreem krachtig apparaat en biedt niet alleen de mogelijkheid om met plezier cryptocurrency te minen, maar ook om uitstekende inkomsten te genereren.

WINSTGEVENDHEID VAN MIJNWERKERS

Gezien alle dynamiek van winstgevendheid, moet worden gezegd dat er altijd rekening moet worden gehouden met de factoren die de variabiliteit beïnvloeden:

  1. Stroomverbruik is een belangrijk cijfer dat kan variëren afhankelijk van waar u woont, maar het is ook gebruikelijk dat hoe hoger dit cijfer, hoe krachtiger het apparaat.
  2. Power of hashrate - laat zien hoe snel een miner respectievelijk blokken kan minen, hoe hoger de indicator, hoe beter voor uw portemonnee.
  3. Marktdynamiek - deze indicator heeft een extreem sterk effect, het heeft oog en oog nodig, de constante volatiliteit van de cryptocurrency-prijs kan uw inkomen zowel positief als negatief beïnvloeden.

Na alle parameters te hebben overwogen die van invloed kunnen zijn op de winstgevendheid, moet worden opgemerkt dat Antminer K7 de nieuwste ASIC-mijnwerker is.Een echt enorm cijfer, maar onthoud ook dat dingen kunnen veranderen.

CONCLUSIE

De nieuwe miner - Bitmain Antminer K7 is echt het beste apparaat voor het minen van Nervos, dankzij de uitstekende prestaties en kwaliteit die Bitmain biedt, kun je niet alleen genieten van minen, maar ook een nieuwe ervaring voor jezelf opdoen.Zeker een aanrader om te kopen!