iPollo V1 3100mh ETH kwam vandaag aan

May 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over iPollo V1 3100mh ETH kwam vandaag aan

 

Er zijn meer en meer krachtige mijnbouwmachines in Ethereum. Who is de koning van dit gebied? IPOLLO V1, één van de nieuwe opeenvolgend gelanceerde producten, heeft een hashrate van 3100mh/s, machtsconsumptie van 2400W, en videogeheugen van 8G.

https://www.miners-asic.com/sale-14166639-ipollo-v-v1-3600mh-3-6gh-3100mh-3-1gh-eth-miner-2400w-ethereum-mining-machine.html

 

Vergeleken met de huidige asic mijnwerker en de grafische kaartinstallatie, heeft dit videogeheugen 8g bereikt. Het is duidelijk dat de machine niet na vijf jaar van gebruik zal geselecteerd worden.

 

Vandaag, ontvingen wij, Marine King het eerste prototypebedrijf in de gehele markt, en voerden ook een reeks van het testen voor de machine uit, die onze verwachtingen heeft nageleefd.

laatste bedrijfsnieuws over iPollo V1 3100mh ETH kwam vandaag aan  0

 

Na het ontvangen van het steekproefmodel van V1, voerden wij onmiddellijk de test uit. Slechts 10 minuten later, bereikte hashrate, officiële 3100mh, en nog eens anderhalf later uren, bereikte hashrate een verbazend niveau, 3640mh, die zeer stabiel en verbazend was.

laatste bedrijfsnieuws over iPollo V1 3100mh ETH kwam vandaag aan  1

 

Vergeleken met A11 1500mh en ym-100, is IPOLLO V1 superieur aan allebei in termen van energieverbruikverhouding. Als wij niettemin de eenheidsprijs per één M berekenen, is V1 goedkoper en rendabeler.

 

Welk wij allen geven om staat dat op het punt Ethereum aan 2,0 is te bevorderen. Kunnen wij mijnbouw na het kopen van Ethereum-machines nog doen? Momenteel, is het nog oud alvorens Ethereum 2,0 komt.

 

Nu zal iedereen denken of mijn honderden of duizenden machines schrootijzer zullen worden, zo niet voordelig zij. Wat na deze toename zal gebeuren? Na Ethereum promotie aan versie 2.0, moeten de mijnwerkers één muntstuk 1,0 als belofte gebruiken om versie 2.0 te doen. Op dat ogenblik, zal Ethereum 1,0 ongetwijfeld naar de maan gaan, minstens meer dan dubbel, dan zal de cyclus van Ethereum-machine door minstens half, of zelfs korter worden verminderd, en de muntprijs zal toenemen op een ongekend niveau.

 

Zo in feite, moeten wij niet ons teveel ongerust maken. Eerst, welk soort machine zal worden gebruikt om te graven wanneer 2,0 aankomen, zodat zal er oud zijn alvorens 2,0 aankomen. Ten tweede, is het onvermijdelijk dat Ethereum op dat ogenblik zal toenemen. Ethereum zal absoluut met de belangen van alle gebruikers rekening houden. Zo zolang u het muntstuk kunt houden, zult u heel wat geld in de golf van veranderingen van 2,0 maken.